Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Tedenska napoved dogodkov med 28. avgustom in 3. septembrom 2017

Torek, 29. avgust 2017

Ob 11. uri bo novinarska konferenca Policije, na kateri bo skupaj s predstavniki Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Zveze prijateljev mladine Slovenije - TOM telefona pred začetkom šolskega leta opozorila na problematiko nasilja med vrstniki in njegovo nesprejemljivost v družbi (stadion Policijske akademije v Tacnu).

 

Četrtek, 31. avgust 2017

Pravni center za varstvo človekovih pravic organizira strokovni posvet z naslovom Učiteljica, kaj je to trgovina z ljudmi?, na katerem bo sodeloval tudi nacionalni koordinator za področje boja proti trgovini z ljudmi mag. Sandi Čurin. Posvet se začne ob 18. uri v prostorih Hiše Refoška, Šmarska cesta 1, Koper.

 

Petek, 1. september 2017

Udeležba ministrice za notranje zadeve mag. Vesne Györkös Žnidar in državnega sekretarja Andreja Špenge na dogodku ob prvem šolskem dnevu v Osnovni šoli Kamnica (Vrbanska cesta 93, Kamnica).