Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Tedenska napoved dogodkov med 22. in 28. januarjem 2018

Cel teden

Nadaljevanje s poostrenim nadzorom nad uporabo mobilnih telefonov med vožnjo. Nosilec akcije je Javna agencija RS za varnost prometa. Nadzor, ki že poteka, se bo zaključil 29. januarja.

 

Ponedeljek, 22. januar 2018

Sodelovanje državnega sekretarja Boštjana Šefica na posvetu Hitrejše in enostavnejše zaposlovanje tujcev iz držav izven EU. Posvet organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ministrstvi za notranje zadeve, za gospodarstvo, za delo, družino in socialne zadeve ter Zavodom za zaposlovanje (dvorana C, Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana).

 

Ponedeljek - petek, 22. - 26. januar 2018

Nadaljevanje s sodelovanjem policije, konkretno policistov smučarjev in policistov gornikov, v projektu Šolar na smuči. Dogodki bodo na smučiščih Kranjska Gora, Cerkno, Vogel, Mariborsko Pohorje in Rogla.

 

Sreda, 24. januar 2018

Ob 12. uri bo na smučišču Vogel podpis sporazuma o medsebojnem sodelovanju med Policijo in Smučarsko zvezo Slovenije. Podpisnika bosta v. d. generalnega direktorja policije Simon Velički in direktor SZS Franci Petek.

 

Četrtek, 25. januar 2018

Udeležba državnega sekretarja Andreja Špenge na neformalnem zasedanju Sveta EU za notranje zadeve (Sofija, Bolgarija).

 

Petek in sobota, 26. in 27. januar 2018

Sodelovanje policije na sejemsko-izobraževalni prireditvi 10. Informativa in Arena mladih. Dogodek bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.