Skoči na vsebino

NOVICA

Zaposlujemo nove policiste

Vabimo zainteresirane kandidate za policiste k sklenitvi delovnega razmerja in vpisu na izobraževanje v višješolski študijski program Policist.

Ministrstvo za notranje zadeve, Policija, objavlja javno objavo za sklenitev delovnega razmerja s kandidati za policiste in vpis na izobraževanje v višješolski študijski program Policist.

 

Zainteresirani kandidati naj pošljejo vlogo za zaposlitev ter ostale izpolnjene obrazce najkasneje do 8. marca 2018 na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Urad za organizacijo in kadre, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana.

 

Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi v Policiji, Generalni policijski upravi, Policijski akademiji, Višji policijski šoli, za določen čas, za čas trajanja izobraževalnega procesa od 1. 10. 2018 za obdobje enega leta (za čas opravljanja študijskih obveznosti prvega letnika). Pogoj za podaljšanje pogodbe je izpolnitev pogojev za redni vpis v 2. letnik. Študij bo potekal v Višji policijski šoli Policijske akademije, Rocenska cesta 56, Ljubljana Šmartno, ter na območju in v prostorih policijskih enot, kjer bodo kandidati opravljali praktično izobraževanje. Po uspešno zaključenem izobraževanju bo s kandidati predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas.