Skoči na vsebino

NOVICA

Prodajamo službena psa pasme nemški ovčar

Ministrstvo za notranje zadeve po metodi javnega zbiranja ponudb prodaja službena psa.

Zbiramo ponudbe za nakup:

- službenega psa z imenom Azzo, poleženega 26. 9. 2016, pasme nemški ovčar, čipiran in z rodovnikom. Psa je treba zaradi zdravstvenih težav čim manj obremenjevati ter se izogibati vajam, pri katerih prihaja do povečanega napora in dela v vročini. Izhodiščna cena za nakup je 100 evrov. Po predhodnem dogovoru si psa lahko ogledate na Oddelku za šolanje službenih psov (Gmajnice 34, Ljubljana).
- službenega psa z imenom Dallas, poleženega 11. 7. 2013, pasme nemški ovčar. Pes je čipiran, izhodiščna cena je 1.000 evrov. Po predhodnem dogovoru si psa lahko ogledate na Policijski postaji vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor (Danjkova ulica 4, Maribor).

 

Zainteresirani morajo izpolniti tudi vprašalnik za presojo kandidata za nakup službenega psa policije in ponudbi priložiti podpisano izjavo ponudnika, da bo s psom ravnal v skladu z Zakonom o zaščiti živali.

 

Upoštevane bodo ponudbe, ki bodo prispele v zaprtih kuvertah najkasneje do 11. junija 2018 do 12. ure na naslov: Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana. 

 

Javno odpiranje ponudb bo 12. junija 2018 ob 11. uri, na naslovu Ministrstva za notranje zadeve, Štefanova ulica 2 v Ljubljani.