Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Tedenska napoved dogodkov med 8. in 14. oktobrom 2018

Od ponedeljka do nedelje, od 8. do 14. oktobra 2018
Nadaljevanje z aktivnostmi za večjo varnost pešcev. Nosilca aktivnosti, ki trajajo od 1. oktobra, sta Policija in Javna agencija RS za varnost prometa. 

 

Torek, 9. oktober 2018
Ob 15. uri se bo državna sekretarka Natalija Kovač Jereb udeležila dogodka ob slavnostnem podpisu Zaveze o podpori in sodelovanju pri vzpostavitvi Hiše za otroke, ki bo potekal v okviru zaključka skupnega projekta Ministrstva za pravosodje, Evropske komisije in Sveta Evrope »Barnahus/Hiša za otroke« (Hotel Intercontinental, Slovenska cesta 59, Ljubljana). 

 

Ob 17. uri se bo minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar skupaj s sodelavci in predstavniki Policije sestal s predstavniki lokalne skupnosti v Občini Ilirska Bistrica. Tema srečanja bo predvsem seznanitev s problematiko nezakonitih migracij na tem območju. Srečanje je zaprto za javnost, po zaključku bomo objavili sporočilo za javnost. 

 

Četrtek, 11. oktober 2018
Ob 12. uri zaprisega policistov II. generacije Višje policijske šole (Policijska akademija, Rocenska 56, Tacen).

 

Petek, 12. oktober 2018
Udeležba ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja na rednem zasedanju Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve (Luksemburg).