Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Tedenska napoved dogodkov med 15. in 21. oktobrom 2018

Od ponedeljka do nedelje, od 15. do 21. oktobra 2018
Evropsko usklajen poostren nadzor nad vozniki tovornih vozil in avtobusov. Nosilca aktivnosti sta Policija in Javna agencija RS za varnost prometa. 

 

Ponedeljek, 15. oktober 2018
Ob 11. uri se bo minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar sestal z županom Občine Brežice Ivanom Molanom glede aktualnega dogajanja na področju migrantske problematike. Po srečanju ob 11.45 bosta minister in župan podala izjavi za javnost (sejna soba Občine Brežice, Cesta prvih borcev 18, Brežice).

 

Sreda, 17. oktober 2018
Ob 8.30 bo državni sekretar Sandi Čurin nagovoril udeležence na odprtju dogodka Dnevi slovenskega zasebnega varovanja, ki ga organizira Zbornica za razvoj slovenskega zasebnega varovanja (dvorana Horus, Austria Trend Hotel, Dunajska 154, Ljubljana).

 

Ob 9.30 bo minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar nagovoril udeležence na odprtju 3. Dneva nacionalne varnosti, ki ga organizira IVK Inštitut - Inštitut za varnostno kulturo skupaj s Fakulteto za varnostne vede Univerze v Mariboru in Fakulteto za družbene vede Univerze v Ljubljani (Državni svet RS, Šubičeva 4, Ljubljana).