Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Tedenska napoved dogodkov med 26. novembrom in 2. decembrom 2018

Sreda in četrtek, 28. in 29. november 2018
Udeležba ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja na srečanju ministrov za notranje zadeve držav Salzburškega foruma, kjer bodo razpravljali o aktualnih zakonodajnih dosjejih, ki se obravnavajo v okviru EU in trenutni migracijski situaciji v regiji Zahodnega Balkana (Bratislava, Slovaška).

 

Petek, 30. november 2018
Udeležba ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja na sprejemu za ranjene in svojce padlih policistov v vojni za Slovenijo leta 1991, ki ga organizirata Zveza policijskih veteranskih društev Sever in Društvo veteranov Sever Severne Primorske (ob 16. uri v predprostoru telovadnice Gimnazije Nova Gorica, Delpinova ulica 9, Nova Gorica).

 

Slavnostni govor ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja na osrednji slovesnosti ob spominskem dnevu Zveze policijskih veteranskih društev Sever, ki jo organizirata Zveza policijskih veteranskih društev Sever in Društvo veteranov Sever Severne Primorske (ob 17. uri v telovadnici Gimnazije Nova Gorica, Delpinova ulica 9, Nova Gorica).