Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Obvestilo o končanem izbirnem postopku

Obvestilo o končanem izbirnem postopku za zasedbo uradniškega delovnega mesta višji svetovalec v Ministrstvu za notranje zadeve, Direktoratu za upravne notranje zadeve, migracije in naturalizacijo, Uradu za upravne notranje zadeve in naturalizacijo, Sektorju za registracijo prebivalstva in javne listine

Obveščamo, da je bil na javnem natečaju za zasedbo uradniškega delovnega mesta  "višji svetovalec" (šifra dm 20402) v Ministrstvu za notranje zadeve, Direktoratu za upravne notranje zadeve, migracije in naturalizacijo, Uradu za upravne notranje zadeve in naturalizacijo, Sektorju za registracijo prebivalstva in javne listine, ki je bil objavljen 28. 8. 2018 na spletni strani Ministrstva za javno upravo in Zavoda RS za zaposlovanje, izbran kandidat.

 

Kandidati imajo pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrani kandidat navedel v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, in v gradiva izbirnega postopka.

 

Za posredovanje informacij o izbirnem postopku lahko pokličete na tel. št. 01 428 43 04, go. Uršo Kirn Pečnik. (PDF 32KB)