Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Tedenska napoved dogodkov med 17. in 23. decembrom 2018

Ponedeljek, 17. december 2018
Ob 16. uri novinarska konferenca, na kateri bodo predstavniki različnih služb opozorili na posledice neodgovornega ravnanja s pirotehniko v času praznikov (Prešernov trg, Ljubljana).

 

Torek, 18. december 2018
Ob 9.30 bo minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar sprejel člane Športnega društva - Bled 92 in jim ob tej priložnosti podelil zahvalo za 25 let organizacije in izvedbe športnega tekmovanja Pohod razuma, volje in moči - Brajnikov memorial (prostori MNZ, Litostrojska 54, Ljubljana). Dogodek je zaprt za javnost, po zaključku bomo objavili sporočilo za javnost.

 

Sreda, 19. december 2018
Ob 20. uri božično-novoletni koncert Policijskega orkestra (Slovenska filharmonija, Ljubljana).

 

Četrtek, 20. december 2018
Ob 8. uri bo vodstvo ministrstva in Policije sprejelo luč miru iz Betlehema (prostori MNZ, Litostrojska 54, Ljubljana). Dogodek je zaprt za javnost, po zaključku bomo objavili sporočilo za javnost.

 

Ob 11. uri novinarska konferenca Inšpektorata RS za notranje zadeve in Policije o pirotehničnih izdelkih (novinarsko središče MNZ, Litostrojska 54, Ljubljana). 

 

Petek, 21. december 2018
Ob 12. uri se bo minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar udeležil sprejema za svojce padlih pripadnikov Teritorialne obrambe RS, Ministrstva za notranje zadeve RS in civilnih žrtev ter ranjenih v vojni za Slovenijo '91, ki ga organizira predsednik Vlade RS (Kongresni center Brdo, Predoslje 39, Kranj).

 

Ob 13. uri izjava za javnost na usposabljanju policistov smučarjev (Kranjska Gora).

 

Ob 20. uri se bo minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar udeležil slovesnosti ob dnevu samostojnosti in enotnosti Republike Slovenije (Gallusova dvorana Cankarjevega doma, Ljubljana).