Skoči na vsebino

NOVICA

Minister na sprejemu upokojenih delavcev: sinergija tradicije in novih idej je prava pot za razvoj ministrstva

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je danes, 18. decembra 2018, priredil novoletni sprejem članov Zveze klubov upokojenih delavcev Ministrstva za notranje zadeve Maks Perc Slovenije.

Kot je v nagovoru povedal minister, so člani zveze klubov tisti, ki so gradili Ministrstvo za notranje zadeve. »Strokovnost, odgovornost, solidarnost in požrtvovalnost so tiste vrednote, ki ste jih postavili za temelje Ministrstva za notranje zadeve, jih skozi svoje dolgoletno delo negovali in nesebično prenašali na nove sodelavke in sodelavce. Vaša predanost tej hiši pa se po zaključku aktivne delovne poti prav nič ni zmanjšala. Tako z delovanjem vaše zveze in vašega članstva še naprej skrbite za ohranjanje teh vrednot, ki jih z različnimi oblikami povezovanja in sodelovanja prenašate na nove generacije zaposlenih. Sinergija tradicije in novih idej pa je nedvomno prava pot do novih uspehov in za nadaljnji razvoj Ministrstva za notranje zadeve,« je izpostavil minister Poklukar.

 

Predsednik Zveze klubov upokojenih delavcev MNZ Maks Perc Slovenije gospod Niko Jurišič se je ministru zahvalil za sprejem in ob tem poudaril, da je Poklukar prvi minister, ki je priredil tovrsten sprejem. Ob tem je še povedal, da zveza zelo dobro sodeluje z ministrstvom in policijo.

 

Zveza klubov upokojenih delavcev Ministrstva za notranje zadeve Maks Perc Slovenije je prostovoljno stanovsko in interesno združenje območnih klubov upokojenih delavcev ministrstva.