Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Vodstvo ministrstva in policije zadnji dan leta obiskalo policistke in policiste

Vodstvo Ministrstva za notranje zadeve in Policije zadnji dan v letu tradicionalno obišče policistke in policiste, ki tudi med prazniki skrbijo za našo varnost.

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar sta danes, 31. decembra 2018, zvečer obiskala Policijsko upravo Ljubljana, operativno-komunikacijski center in Policijsko postajo Ljubljana Center, kjer sta se udeležila večerne odprave policistov. Poklukar je ob tem povedal, da je izredno ponosen na policijsko delo in zadovoljen s podpisanim stavkovnim sporazumom s policijskima sindikatoma. Dodal je, da verjame v strokovno, zakonito in po pooblastilih delujočo policijo, na koncu pa je vsem policistkam in policistom v novem letu zaželel predvsem zdravja, uspeha in finančne stabilnosti. Bobnarjeva je dejala, da policijo v letu 2019 čaka poleg splošnih nalog še krepitev dela v skupnosti, pri čemer mora modra uniforma predstavljati simbol varnosti in zaupanja še bolj do sedaj. Vesela pa je, da so občani že zdaj zelo zadovoljni s policijo, kar je pokazala tudi javnomnenjska anketa. Vsem skupaj je v prihajajočem letu zaželela predvsem veliko zdravja.

 

Minister in generalna direktorica policije sta popoldne obiskala Policijsko upravo Kranj, njen operativno-komunikacijski center, Policijsko postajo Kranj in Postajo prometne policije Kranj. Zaposlenim sta se zahvalila za dobro delo in uspehe v letošnjem letu ter jim zaželela mirne praznike.

 

Državni sekretar Sandi Čurin je opoldne obiskal Policijsko upravo Koper. Z direktorjem uprave Danimirjem Rebcem sta nato skupaj obiskala Policijsko postajo Koper in operativno-komunikacijski center in sodelavcem zaželela srečno in uspešno novo leto.