Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Obvestilo o končanem javnem natečaju

Obvestilo o končanem postopku javnega natečaja za zasedbo delovnega mesta »svetovalec – pripravnik« (šifra DM 27709) v Ministrstvu za notranje zadeve, Sekretariatu, Uradu za organizacijo in kadre, Službi za kadrovske zadeve.

Obveščamo, da je na podlagi javnega natečaja, št. 1100-170/2018, za zasedbo delovnega mesta »svetovalec – pripravnik«(šifra DM 27709) v Ministrstvu za notranje zadeve, Sekretariatu, Uradu za organizacijo in kadre, Službi za kadrovske zadeve, ki je bil objavljen na spletni strani Ministrstva za javno upravo in Zavoda RS za zaposlovanje, izbran kandidat (.PDF 33,0 KB).

 

Kandidati imajo pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrani kandidat navedel v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, in v gradiva izbirnega postopka.

 

Zaprosilo za posredovanje informacij o izbirnem postopku lahko posredujete na e-naslov gp.mnz(at)gov.si oziroma se lahko obrnete na go. Natašo Stušek, Urad za organizacijo in kadre, 01 428 40 68.