Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Obvestilo o končanem javnem natečaju

Obvestilo o končanem postopku javnega natečaja za zasedbo delovnega mesta »svetovalec – pripravnik« (šifra 27204) v Ministrstvu za notranje zadeve, Službi za evropske zadeve in mednarodno sodelovanje

Obveščamo, da je bil na podlagi javnega natečaja za zasedbo uradniškega delovnega mesta            "svetovalec - pripravnik" (šifra DM 27204) v Ministrstvu za notranje zadeve, Službi za evropske zadeve in mednarodno sodelovanje, ki je bil objavljen na spletni strani Ministrstva za javno upravo ter Zavodu RS za zaposlovanje, izbran kandidat.

 

Kandidati imajo pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbran kandidat navedel v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev, in v gradiva izbirnega postopka.

 

Zaprosilo za posredovanje informacij o izbirnem postopku lahko posredujete na e-naslov: gp.mnz(at)gov.si oziroma pokličete na tel. št. 01/ 428 40 68, go. Natašo Stušek. (PDF 32KB)