Skoči na vsebino

SPOROČILA ZA JAVNOST

Dežurna služba MNZ bo sprejemala prijave domnevnih kršitev volilnega molka


Pred rednimi volitvami v občinske svete in volitvami županov, ki bodo v nedeljo, 18. novembra 2018, bo skladno z Zakonom o volilni in referendumski kampanji nastopil volilni molk. Začel se bo v petek, 16. novembra opolnoči,...

Minister Poklukar se je srečal z italijanskim veleposlanikom Trichilom


Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je danes, 16. novembra 2018, sprejel veleposlanika Italijanske republike Paola Trichila.

Ustanovljena je skupina za pripravo in spremljanje izvajanja vladne migracijske strategije 


Vlada Republike Slovenije je na današnji seji sprejela sklep o imenovanju Medresorske delovne skupine za pripravo in spremljanje izvajanja Strategije Vlade Republike Slovenije na področju migracij ter koordinacijo aktivnosti s...

Državni sekretar Sandi Čurin nagovoril udeležence posveta o kibernetski varnosti


Danes, 15. novembra 2018, je državni sekretar mag. Sandi Čurin nagovoril udeležence nacionalnega posveta o kibernetski varnosti, ki je potekal v konferenčni dvorani Državnega sveta.

Policijska službena psa še vedno iščeta dom


Ministrstvo za notranje zadeve po metodi ponovnega javnega zbiranja ponudb prodaja policijska službena psa.

Volilna opravila za lokalne volitve 2018


Za redne volitve v občinske svete in redne volitve županov, ki bodo 18. novembra 2018, v Ministrstvu za notranje zadeve izvajamo pomemben segment volilnih opravil, ki izhajajo iz izvrševanja Zakona o evidenci volilne pravice.

Minister sprejel policista Dražena Papca


Danes, 8. novembra 2018, je minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar s sodelavci sprejel policista Policijske postaje za izravnalne ukrepe Kranj Dražena Papca, ki je iz deroče vode v Jelendolu rešil občana.

ARHIV