Skoči na vsebino

SPOROČILA ZA JAVNOST

Tretji posvet presoje varnosti cest in raziskovanja dejavnikov prometnih nesreč


V Policijski akademiji v Tacnu je danes, 22. marca 2019, potekal tretji strokovni posvet presoje varnosti cest in raziskovanja dejavnikov prometnih nesreč. Na posvetu so bile predstavljene ugotovitve iz opravljenih presoj cest od...

Ministra Poklukar in Katičeva na delovnem sestanku o aktualnih zadevah


Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar se je danes, 19. marca 2019, v prostorih ministrstva sestal z ministrico za pravosodje Andrejo Katič.

Z ukrajinskim veleposlanikom predvsem o trgovini z ljudmi


Danes, 19. marca 2019, sta se minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in državni sekretar Sandi Čurin srečala z veleposlanikom Ukrajine v Sloveniji Mykhalom Brodovychem. Govorili so predvsem o preprečevanju in boju proti...

Ponovno prodajamo rabljena vozila in novo opremo


Objavljamo ponovno javno zbiranje ponudb za rabljena vozila, nove avto- in motoplašče ter avtomaterial. Rok za oddajo ponudbe je 8. april 2019.

Prodajamo tri službene pse


Objavljamo javno zbiranje ponudb za policijske službene pse. Rok za oddajo ponudb je 8. april 2019.

Volitve v krajevnih skupnostih Vojsko in Ledine v Občini Idrija


Skladno s 23. členom Zakona o volilni in referendumski kampanji objavljamo število volilnih upravičencev v Občini Idrija, in sicer v krajevnih skupnostih Vojsko in Ledine.

Poklukar in King o ključnih varnostnih izzivih v regiji


Danes, 15. marca 2019, se je minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar srečal z evropskim komisarjem za varnostno unijo Julianom Kingom. Govorila sta predvsem o ključnih varnostnih izzivih v regiji.

ARHIV