Skoči na vsebino

SPOROČILA ZA JAVNOST

29. 7. 2010

Vlada določila besedilo Predloga zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o mednarodni zaščiti

Vlada Republike Slovenije je na današnji seji določila besedilo Predloga zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o mednarodni zaščiti in ga pošilja v obravnavo in sprejetje Državnemu zboru Republike Slovenije.

28. 7. 2010

Ministrica za notranje zadeve in namestnica generalnega direktorja policije obiskali enoti službenih psov v Gmajnicah

Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal in namestnica generalnega direktorja policije Tatjana Bobnar sta danes, 28. julija 2010, obiskali enoti službenih psov v Gmajnicah v Ljubljani.

26. 7. 2010

Govor ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal na slovesnem odprtju trga v Narinu

Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal je danes, 26. julija 2010, s tamkajšnjim županom slovesno odprla prenovljeni trg v Narinu v občini Pivka. Ob tem je zbrane tudi nagovorila.

26. 7. 2010

Od 13. avgusta 2010 bo obvezno dodatno usposabljanje kandidatov za voznike motornih vozil kategorij A2, A ali B

Da bi zmanjšali število prometnih nesreč, v katerih so udeleženi vozniki začetniki, smo predpisali dodatni program usposabljanja, ki bo od 13. avgusta 2010 obvezen za voznike začetnike z vozniškimi dovoljenji kategorij A2, A in...

26. 7. 2010

Ministrica Katarina Kresal sprejela slovensko veleposlanico v Vatikanu Majo Marijo Lovrenčič Svetek

Danes, 26. julija 2010, je ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal sprejela veleposlanico Republike Slovenije v Vatikanu Majo Marijo Lovrenčič Svetek.

23. 7. 2010

Jutri začne veljati Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o urejanju statusa državljanov drugih držav naslednic nekdanje SFRJ v Republiki Sloveniji

Generalna direktorica Direktorata za migracije in integracijo v Ministrstvu za notranje zadeve Nina Gregori je na današnji novinarski konferenci predstavila aktivnosti ministrstva o izvajanju Zakona o spremembah in dopolnitvah...

15. 7. 2010

Udeležba ministrice Katarine Kresal na neformalnem zasedanju Sveta za pravosodje in notranje zadeve v Bruslju

Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal se je danes, 15. julija 2010, v Bruslju udeležila neformalnega zasedanja Sveta ministrov za pravosodje in notranje zadeve.

Prva stranPrejšnja stran Prva Prejšnja stran Nazaj 1 2 Naprej Naslednja stran Zadnja Zadnja stranNaslednja stran

ARHIV