Skoči na vsebino

SPOROČILA ZA JAVNOST

28. 9. 2012

Komisija Vlade RS za narodni skupnosti o pridobivanju podatkov o narodni in jezikovni opredelitvi pripadnikov avtohtonih narodnih skupnosti

V prostorih Ministrstva za notranje zadeve se je danes na 1. seji sestala Komisija vlade Republike Slovenije za narodni skupnosti, ki ji predseduje minister za izobraževanje, znanost, kulturo in šport dr. Žiga Turk.

27. 9. 2012

Vlada za v. d. generalnega direktorja policije imenovala mag. Karola Turka

Vlada Republike Slovenije je na današnji seji za vršilca dolžnosti generalnega direktorja policije imenovala mag. Karola Turka, dozdajšnjega namestnika generalnega direktorja policije Janka Gorška.

20. 9. 2012

Vlada RS potrdila novo policijsko zakonodajo

Vlada Republike Slovenije je na današnji seji sprejela besedilo predloga Zakona o organiziranosti in delu v policiji (ZODP) in predloga Zakona o nalogah in pooblastilih policije (ZNPP).

20. 9. 2012

Vlada na položaj generalnega direktorja DUNZMN imenovala mag. Bojana Trnovška

Vlada RS je na današnji seji na položaj generalnega direktorja Direktorata za upravne notranje zadeve, migracije in naturalizacijo v Ministrstvu za notranje zadeve imenovala mag. Bojana Trnovška.

20. 9. 2012

Seja Komisije Vlade RS za zaščito romske skupnosti

Danes, 20. septembra 2012, so se v prostorih Ministrstva za notranje zadeve sestali člani Komisije Vlade RS za zaščito romske skupnosti, ki ji v tem mandatu predseduje minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič.

20. 9. 2012

Minister Gorenak predlagal komisiji kandidata za generalnega direktorja Policije

Minister za notranje zadeve dr. Vinko Gorenak je posebni komisiji za podajo mnenja o ustreznosti kandidata za generalnega direktorja Policije danes predlagal Stanislava Venigerja.

19. 9. 2012

Brezigarjeva na vladnem obisku na Koroškem

Predstavniki vlade so danes, 19. septembra 2012, na delovnem obisku na Koroškem.

Prva stranPrejšnja stran Prva Prejšnja stran Nazaj 1 2 Naprej Naslednja stran Zadnja Zadnja stranNaslednja stran

ARHIV