Skoči na vsebino

SPOROČILA ZA JAVNOST

31. 5. 2016

Ministrica sprejela veleposlanika ZDA v Sloveniji

Danes, 31. maja 2016, je ministrica za notranje zadeve mag. Vesna Györkös Žnidar sprejela veleposlanika ZDA v Sloveniji Brenta R. Hartleya.

27. 5. 2016

Vladna pogajalska skupina in pogajalska skupina sindikatov v policiji uskladili vsebino stavkovnega sporazuma

Vladna pogajalska skupina in pogajalska skupina sindikatov v policiji sta na današnjih pogajanjih uskladili vsebino stavkovnega sporazuma.

27. 5. 2016

Ponovna prodaja stanovanja v Novi vasi in Vadbenega centra Beka

Ministrstvo za notranje zadeve prodaja stanovanje v Novi vasi in vabi na ponovno javno dražbo nepremičnine na naslovu Beka 9 v Kozini.

25. 5. 2016

Slovenija izpolnila zahteve iz pilotne sodbe ESČP v zadevi Kurić in drugi proti Sloveniji

Odbor ministrov sveta Evrope za nadzor nad izvrševanjem sodb Evropskega sodišča za človekove pravice (ESČP) je na današnjem zasedanju sprejel končno Resolucijo v zadevi Kurić in drugi proti Sloveniji.

25. 5. 2016

Nadomestne volitve Občine Hodoš

Občinska volilna komisija Občine Hodoš je razpisala nadomestne volitve za člana Občinskega sveta Občine Hodoš in nadomestne volitve dveh članov sveta Madžarske samoupravne narodne skupnosti Občine Hodoš, ki bodo v nedeljo, 17....

24. 5. 2016

Ministrica je prejela prevod Unescove Deklaracije o načelih strpnosti

Ministrica za notranje zadeve mag. Vesna Györkös Žnidar je danes, 24. maja 2016, prejela izvod slovenskega prevoda Unescove Deklaracije o načelih strpnosti.

24. 5. 2016

Ministrica sprejela vodjo Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji

Danes, 24. maja 2016, je ministrica za notranje zadeve mag. Vesna Györkös Žnidar sprejela vodjo PEK v Sloveniji Zorana Stančiča, ki je to mesto prevzel na začetku letošnjega leta.

Prva stranPrejšnja stran Prva Prejšnja stran Nazaj 1 2 3 4 Naprej Naslednja stran Zadnja Zadnja stranNaslednja stran

ARHIV