Skoči na vsebino

SPOROČILA ZA JAVNOST

18. 5. 2017

Vlada je izdala Uredbo o spremembah in dopolnitvah Uredbe o uniformi, položajnih oznakah in simbolih policije

Vlada RS je na današnji seji izdala Uredbo o spremembah in dopolnitvah Uredbe o uniformi, položajnih oznakah in simbolih policije in jo objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.

18. 5. 2017

Zbiranje podpisov volivcev v podporo zahtevi za razpis zakonodajnega referenduma o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom

V petek, 19. maja 2017, začne teči rok za zbiranje podpisov volivk in volivcev v podporo zahtevi za razpis zakonodajnega referenduma o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper.

17. 5. 2017

Ponovna prodaja stanovanja v Pivki

Ministrstvo za notranje zadeve po metodi ponovne javne dražbe prodaja stanovanje v Pivki.

15. 5. 2017

Šefic je sprejel namestnico moldavskega ministra za zunanje zadeve

Danes, 15. maja 2017, je državni sekretar Boštjan Šefic sprejel namestnico ministra za zunanje zadeve Republike Moldavije Danielo Morari.

10. 5. 2017

Policistke in policisti PU Celje so pri svojem delu uspešni in učinkoviti

Danes, 10. maja 2017, sta se državna sekretarja Boštjan Šefic in Andrej Špenga in namestnik generalnega direktorja policije Simon Velički v okviru vladnega obiska v Savinjski regiji srečala z županom Občine Rogatec, obiskala...

8. 5. 2017

Naknadni referendum o Odloku OPPN Fiesa v Občini Piran

Občinski svet Občine Piran je sprejel Sklep o razpisu naknadnega referenduma o Odloku o občinskem podrobnem prostorskem načrtu »OPPN Fiesa«. Naknadni referendum se bo izvedel 4. junija 2017.

4. 5. 2017

Vlada je sprejela mnenje o predlogu Varuha človekovih pravic za začasno zadržanje 10.b člena Zakona o tujcih

Vlada je na današnji seji sprejela mnenje o predlogu Varuha človekovih pravic za začasno zadržanje 10.b člena Zakona o tujcih in ga pošlje Državnemu zboru Republike Slovenije ter Ustavnemu sodišču Republike Slovenije.

ARHIV