Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

POČITNIŠKA DEJAVNOST

 

Nastanitvene zmogljivosti Ministrstva za notranje zadeve za oddih in rekreacijo so namenjene vzdrževanju psihofizičnih sposobnosti delavcev.

 

Počitniški objekti so v slovenskem Primorju (Debeli rtič), na Gorenjskem (Bled, Bohinj, Kranjska Gora, Rateče), v Posočju (Log pod Mangartom), Posavju (Čatež in Brežice), Beli krajini (Vinica), Kamniško-Savinjskih Alpah (Velika planina) in hrvaški Istri (Barbariga).

 

Pravilnik o počitniški dejavnosti Ministrstva za notranje zadeve

 

Aktualni razpisi

Objavljamo razpis za letovanje v počitniških objektih Ministrstva za notranje zadeve v času prvomajskih praznikov in poletne sezone 2019, na katerega se lahko prijavite vsi uslužbenci Ministrstva za notranje zadeve, Inšpektorata RS za notranje zadeve in Policije.

 

Za prijavo je treba izpolniti Prijavnico za letovanje in jo poslati najkasneje do 22. marca 2019 na naslov Urad za logistiko, Služba za nastanitev in prehrano, Oddelek za nastanitev, Štefanova ulica 2, Ljubljana, po elektronski pošti pocitniska.mnz@gov.si, ali po fax-u št. 01/514 72 01.

 

Cenik letovanja

 

Kdo se lahko prijavi?

Upravičenci do storitev počitniške dejavnosti so javni uslužbenci Ministrstva za notranje zadeve, Inšpektorata RS za notranje zadeve in Policije ter upokojeni uslužbenci Policije, ob prostih zmogljivostih pa tudi preostali zunanji uporabniki.

 

Kako se lahko prijavite?

Prijavo za letovanje izpolnite na priloženem obrazcu Prijavnica za letovanje. Izpolnjeno prijavnico posredujte na naslov:

Sekretariat, Urad za logistiko

Služba za nastanitev in prehrano
Rocenska 56
1211 Ljubljana Šmartno
 

Prijave lahko pošljete tudi po telefaksu na številko 01 514 72 01 ali po elektronski pošti na e-naslov: pocitniska.mnz(at)gov.si. Vse ostale informacije lahko dobite na recepciji Službe za nastanitev in prehrano na telefonski številki 01 514 71 79 v času uradnih ur, in sicer vsak delovnik med 8. in 12. uro. Prijav po telefonu ne sprejemamo.

 

Ceniki, turistična taksa in prijavnina

Ceniki so objavljeni pri opisih posameznih počitniških objektov na spodnjem seznamu nastanitvenih zmogljivosti. Pri vsakem letovanju se obračunajo stroški turistične takse. Pri letovanju v Bohinju, na Bledu, Veliki planini, v Vinici in Brežicah se stroški turistične takse obračunajo in poravnajo že ob plačilu letovanja, na ostalih lokacijah pa se stroški poravnajo ob prevzemu ključev. Na nekaterih lokacijah (Barbariga, Kranjska Gora, Rateče, Log pod Mangartom, Terme Čatež) se obračunajo tudi stroški prijave, in sicer po ceniku posamezne turistične agencije na sami lokaciji.

 

Stroški turistične takse in prijavnine

 

Seznam nastanitvenih zmogljivosti

Morje

Debeli rtič (do nadaljnjega objektov na Debelem rtiču ni mogoče uporabljati)

Barbariga


Gorenjska in ostali počitniški objekti po Sloveniji

Bled

Bohinj

Kranjska Gora

Rateče

Log pod Mangartom

Velika planina

Vinica (do nadaljnjega je objekt v Vinici zaradi obnove zaprt in ga ni mogoče uporabljati)

Brežice


Zdravilišče

Terme Čatež