Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

E-PUBLIKACIJE KNJIŽNICE

S klikom na spodnjo sliko boste prispeli na zbirno stran digitalne knjižnice Specialne knjižnice MNZ s poudarkom na že razrešene informacijske probleme, še zlasti s področja menedžmenta, človekovih pravic, migracij, javne uprave, policije, kazenskega prava, kriminalitete, sodnih ved idr. 

 

 

Prispevke in/ali predloge z vaše strani lahko pošljete na naš zbirni e-naslov, tako da bo možno še dodatno obogatiti digitalno knjižnico. Sistematični mikrotezaver s področja kazenskega prava in javne uprave je urejen po UDK (univerzalna decimalna klasifikacija) področjih. Poleg bogatih pojmovnih odnosov vsebuje še različne spletne povezave do COBISS/COBIB, COBIBMNZRS, Wikipedije, iskalnika Google, e- publikacij in razrešenih informacijskih problemov. Pri obsežnejših spletnih dokumentih nad 1 MB in počasnejšem delovanju modema priporočamo shranjevanje na disk z desno tipko miške, nakar "Shrani kot" ali v angl. "Save target as.