Skoči na vsebino

ARHV NOVIC

24. 3. 2017Napovednik dogodkov

Zasedanje Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve

27. marca 2017 bo v Bruslju potekalo zasedanje Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve, ki se ga bo udeležil državni sekretar Andrej Špenga.

23. 3. 2017Sporočilo za javnost

V Slovenijo je v okviru premestitve prispela četrta skupina oseb iz Grčije

Marca 2017 je bila v Slovenijo premeščena četrta skupina oseb, ki potrebujejo mednarodno zaščito in so bile iz Grčije v Slovenijo premeščene v okviru postopka relokacije. Skupina je bila razdeljena na dva dela, prva skupina 19...

22. 3. 2017Sporočilo za javnost

Večjezični priročnik za lažje sporazumevanje v zdravstvu

V okviru projektov pomoči pri vključevanju tujcev v slovensko družbo je Ministrstvo za notranje zadeve sofinanciralo priročnik, ki bo omogočal lažje sporazumevanje med pacienti, ki ne govorijo slovensko, in zdravstvenimi delavci.

22. 3. 2017Sporočilo za javnost

S komisarjem za človekove pravice Sveta Evrope predvsem o migracijah

Danes, 22. marca 2017, se je državni sekretar Boštjan Šefic srečal s Komisarjem za človekove pravice Sveta Evrope Nielsom Muižnieksom. Osrednja tema njunega pogovora so bile migracije.

22. 3. 2017Sporočilo za javnost

Pojasnilo o predaji družine Korba Sulejman Republiki Hrvaški

Kot smo že večkrat poudarili, je v konkretnem primeru Korba Sulejman v skladu z Dublinsko uredbo Republika Hrvaška prevzela pristojnost za obravnavo prošnje za mednarodno zaščito.

21. 3. 2017Sporočilo za javnost

Pojasnilo o pogodbah za najem nepremičnin na Škofijah in v Velenju

V zadnjih dneh se v javnosti pojavljajo vprašanja o pogodbi za vzpostavitev integracijske hiše na Škofijah in pogodbi za vzpostavitev izpostave azilnega doma v Velenju, zato objavljamo spodnje pojasnilo.

20. 3. 2017Sporočilo za javnost

Ministrica mag. Vesna Györkös Žnidar v Rimu o srednjesredozemski migracijski poti

Danes, 20. marca 2017, se je ministrica za notranje zadeve mag. Vesna Györkös Žnidar udeležila srečanja ministrov za notranje zadeve iz Italije, Avstrije, Francije, Malte, Nemčije, Slovenije in Švice in ključnih partnerskih držav...

Prva stranPrejšnja stran Prva Prejšnja stran Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej Naslednja stran Zadnja Zadnja stranNaslednja stran

ARHIV