Skoči na vsebino

ARHV NOVIC

27. 1. 2006Napovednik dogodkov, Sporočilo za javnost

Obisk slovaškega notranjega ministra

Slovenski notranji minister Dragutin Mate je danes na uradnem obisku gostil slovaškega notranjega ministra Vladimirja Palka.

26. 1. 2006Sporočilo za javnost

Odgovor na zahteve prosilcev za azil

Ministrstvo za notranje zadeve (MNZ) v zvezi s pismom, ki so ga prosilci za azil naslovili na ministra za notranje zadeve Dragutina Mateta odgovarja in pojasnjuje sledeče:

26. 1. 2006Sporočilo za javnost, Napovednik dogodkov

Ministrov obisk v Beli krajini in na Dolenjskem

Minister za notranje zadeve Dragutin Mate je včeraj, 25.1.2006, v okviru vladnega obiska v Beli krajini in na Dolenjskem obiskal Policijsko postajo v Črnomlju, Mednarodni mejni prehod Metlika in Mejni prehod za obmejni promet...

24. 1. 2006Sporočilo za javnost

Ugotovitve inšpektorata za notranje zadeve ob izrednem inšpekcijskem pregledu v lokalu GLOBAL in v Klubu mariborskih študentov (KMŠ)

Inšpektor za zasebno varovanje iz Inšpektorata RS za notranje zadeve je dne 22.1.2006 ob 02.30 uri opravil v sodelovanju s policisti izredni inšpekcijski pregled v varovanem objektu LOKAL GLOBAL na Tomšičevi 2 v Ljubljani. Namen...

20. 1. 2006Sporočilo za javnost

Minister Mate podelil certifikate za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) "Varnostnik – varnostnica"

Minister za notranje zadeve Dragutin Mate se je udeležil slovesnosti ob prvi podelitvi certifikatov za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) "Varnostnik – varnostnica".

12. 1. 2006Sporočilo za javnost

Predstavljena novela zakona o azilu

Mag. Bojan Trnovšek, generalni direktor Direktorata za notranje upravne zadeve, je danes na novinarski konferenci predstavil predlagane spremembe zakona o azilu.

10. 1. 2006Sporočilo za javnost

Minister Mate na neformalnem srečanju Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve

Minister za notranje zadeve Dragutin Mate se bo na povabilo avstrijskega predsedstva udeležil neformalnega srečanja Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve, ki bo potekalo od 13. do 14. januarja na Dunaju.

Prva stranPrejšnja stran Prva Prejšnja stran Nazaj 1 2 Naprej Naslednja stran Zadnja Zadnja stranNaslednja stran

ARHIV