Skoči na vsebino

ARHV NOVIC

Sprejem ob svetovnem dnevu pripadnikov mirovnih misij OZN


Predsednik republike dr. Danilo Türk bo ob svetovnem dnevu pripadnikov mirovnih misij Organizacije združenih narodov (OZN) in vseh misij, ki potekajo s soglasjem OZN, priredil sprejem za slovenske udeležence misij.

Srečanje ministrice Katarine Kresal s hrvaškim kolegom Tomislavom Karamarkom


Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal se je danes, 31. maja 2010, v Vili Bled na Bledu srečala s hrvaškim notranjim ministrom Tomislavom Karamarkom.

Srečanje ministrice Katarine Kresal s hrvaškim kolegom Tomislavom Karamarkom


Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal se bo v ponedeljek, 31. maja 2010, v Vili Bled na Bledu srečala s hrvaškim notranjim ministrom Tomislavom Karamarkom.

Pilotni projekt preselitve beguncev z Malte v Slovenijo


Vlada Republike Slovenije je na današnji 84. redni seji sprejela sklep, da bo Republika Slovenija v okviru načela delitve bremen med državami članicami Evropske unije sprejela do največ 10 oseb, ki jim je bil na Malti priznan...

Ministrica Katarina Kresal in generalni direktor policije Janko Goršek podelila medalje za hrabrost in požrtvovalnost


Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal in generalni direktor policije Janko Goršek sta včeraj, 24. maja 2010, v Policijski akademiji v Tacnu sprejela 27 policistov in šest občanov ter jim podelila medalje za hrabrost in...

Ministrica Katarina Kresal slavnostna govorka na slovesnosti v spomin žrtvam nacističnega nasilja


V spomin žrtvam nacističnega nasilja je danes, 23. maja 2010, pri Peternelu v Goriških Brdih potekala tradicionalna spominska slovesnost.

Ministrica Katarina Kresal slavnostna govorka na slovesnosti v spomin žrtvam nacističnega nasilja


V spomin žrtvam nacističnega nasilja bo v nedeljo, 23. maja 2010 ob 17. uri, pri Peternelu v Goriških Brdih potekala tradicionalna spominska slovesnost.

ARHIV