Skoči na vsebino

ARHV NOVIC

Kresal: Lekcije, ki smo se jih naučili iz tragične preteklosti, moramo uporabiti, ko izbiramo prihodnost.


Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal se je danes, 30. januarja 2011, v Centru urbane kulture Kino Šiška v Ljubljani udeležila prireditve ob dnevu spominu na holokavst, kjer je zbrane tudi nagovorila.

Slavnostni nagovor ministrice za notranje zadeve na prireditvi ob dnevu spomina na holokavst


Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal bo slavnostna govornica na prireditvi ob dnevu spomina na žrtve holokavsta.

Tedenska napoved dogodkov med 31. januarjem in 6. februarjem 2011


Petek, 4. februar 2011Ob 13. uri predstavitev dela Specializirane enote za nadzor prometa (Počivališče Lukovica, avtocesta A1, Celje - Ljubljana, v smeri proti Ljubljani).

Ministrica Katarina Kresal nagovorila udeležence mednarodnega seminarja o prometni varnosti


Danes, 26. januarja 2011, se je na Bledu začel dvodnevni seminar o prometni varnosti, ki ga organizirata Evropska zveza prometnih policij Tispol in slovenska Policija v okviru projekta Lifesaver.

Obisk Vlade RS v Podravski regiji


Državni sekretar na Ministrstvu za notranje zadeve Damjan Lah in namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar s sodelavci sta danes, 26. januarja 2011, v sklopu obiska Vlade RS obiskala Policijsko upravo Maribor.

Program obiska državnega sekretarja Damjana Laha ob obisku Vlade RS v Podravski regiji


Državni sekretar na Ministrstvu za notranje zadeve Damjan Lah in namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar s sodelavci bosta v sklopu vladnega obiska v Podravski regiji, ki bo jutri, 26. januarja 2011,...

Odprtje mednarodnega seminarja o prometni varnosti


Evropska zveza prometnih policij Tispol in slovenska Policija v okviru projekta Lifesaver organizirata dvodnevni mednarodni seminar o prometni varnosti.

ARHIV