Skoči na vsebino

ARHV NOVIC

Na neformalnem Svetu ministrov za notranje zadeve tudi o solidarnosti med državami članicami


Generalna direktorica Direktorata za migracije in integracijo MNZ Nina Gregori se danes, 26. januarja 2012, v Kopenhagnu na Danskem udeležuje neformalnega Sveta ministrov za notranje zadeve.

Na neformalnem Svetu ministrov za notranje zadeve tudi o solidarnosti med državami članicami


Generalna direktorica Direktorata za migracije in integracijo MNZ Nina Gregori se bo jutri, 26. januarja 2012, v Kopenhagnu na Danskem udeležila neformalnega Sveta ministrov za notranje zadeve.

Preverite veljavnost osebnih dokumentov, letos poteče večje število osebnih izkaznic in potnih listin


V letu 2012 bo potekla veljavnost večjemu številu potnih listov in osebnih izkaznic, zato lahko pričakujemo daljše vrste na upravnih enotah in podaljšane roke za izdelavo novih dokumentov.

Obvestilo o prenosu evidenc o vozilih na spletno stran Ministrstva za promet


Ministrstvo za notranje zadeve je 1. 9. 2010 preneslo pristojnosti s področja upravnih notranjih zadev prometa na Ministrstvo za promet oziroma Javno agencijo RS za varnost prometa. Do 31.12.2011 je Ministrstvo za notranje zadeve...

Brošura o informacijah za izbrisane še v štirih jezikih


24. 1. 2012 bo poteklo leto in pol od uveljavitve Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o urejanju statusa državljanov drugih držav naslednic nekdanje SFRJ v Republiki Sloveniji (v nadaljevanju ZUSDDD-B). Državni zbor RS je...

Specialna enota policije je na patruljnem teku na Pokljuki spet zmagala


Minister Aleš Zalar in namestnik generalnega direktorja policije Matjaž Šinkovec sta se danes, 14. januarja 2012, udeležila slovesnosti ob zaključku 41. Patruljnega teka na smučeh 'Pokljuka 2012'.

41. Patruljni tek na smučeh na Pokljuki


Ministrstvo za obrambo in Ministrstvo za notranje zadeve organizirata 41. tradicionalno tekmovanje Slovenske vojske in policije v patruljnem teku na smučeh Pokljuka 2012, ki bo jutri, 14. januarja 2012, na Pokljuki.

ARHIV