Skoči na vsebino

ARHV NOVIC

Javna dražba stanovanja v Dravogradu


Ministrstvo za notranje zadeve vabi na javno dražbo, ki bo 26. avgusta 2015 ob 9. uri na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

Javna dražba dveh rabljenih centralnih računalnikov IBM


Ministrstvo za notranje zadeve vabi na javno dražbo, ki bo 25. avgusta 2015 ob 9. uri na Štefanovi ulici 2 v Ljubljani.

Ministrica očitke predlagateljev interpelacije v celoti zavrača


Vlada Republike Slovenije se je na današnji redni seji seznanila z odgovorom na interpelacijo o delu in odgovornosti, ki je bila vložena zoper ministrico za notranje zadeve mag. Vesno Györkös Žnidar, in podprla odgovor ministrice.

Na izrednem zasedanju ministrov Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve dosegli dogovor o razdelitvi 54.760 ljudi po državah članicah v projektih prerazporeditve in trajne preselitve


Državni sekretar Andrej Špenga se je danes, 20. julija 2015, udeležil izrednega zasedanja ministrov Sveta EU za notranje zadeve v Bruslju.

Srečanje ministrice s španskim veleposlanikom


Ministrica za notranje zadeve mag. Vesna Györkös Žnidar se je danes, 17. julija 2015, srečala s španskim veleposlanikom v Republiki Sloveniji José Luisom De La Peňa Vela.

Tedenska napoved dogodkov med 20. in 26. julijem 2015


Ponedeljek, 20. julij 2015Udeležba državnega sekretarja Andreja Špenge na izrednem zasedanju ministrov Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve v Bruslju. Od ponedeljka do nedelje, 20.–26. julij 2015Evropsko usklajen nadzor...

Izredno zasedanje ministrov Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve


Državni sekretar Andrej Špenga se bo v ponedeljek, 20. julija 2015, udeležil izrednega zasedanja ministrov Sveta EU za pravosodje in notranje zadeve v Bruslju.

ARHIV